UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo

Księgę chrztów Parafii Radzionkowskiej z lat 1811-1850

Moderator: Moderatorzy

Bujotzek

Re: Księgę chrztów Parafii Radzionkowskiej z lat 1811-1850

Post autor: Bujotzek » ndz lut 02, 2014 6:41 pm

Witaj Grażyno.
Bardzo dziękuje za pomoc, co jest dla mnie mila niespodzianka. Napisze do tych Archiwów i zobaczę, co otrzymam.
Dziękuje również Dawidowi za ofiarowana pomoc, z której być może nie długo skorzystam.
Pozdrawiam
Klaus

Bujotzek

Re: Księgę chrztów Parafii Radzionkowskiej z lat 1811-1850

Post autor: Bujotzek » śr lut 19, 2014 6:18 pm

Witam,
chcialbym tylko poinfomowac, ze znalezlem bardzo duzo aktow stanu cywilnego na stronie
http://www.szukajwarchiwach.pl/12/753/0#tabSerie
Polecam, cos wspanialego
pozdrawiam
Klaus

-- Post scalono 20 lut 2014, 17:30 --
wichura pisze:Radzionków to AP Katowice, na mikrofilmach mają parafie do 1800 roku. Ja jestem z okolic Radzionkowa i Bujoczki mają akurat mocne korzenie w parafii Żyglin, którą mam bardzo dobrze opracowaną. Tak więc odezwij się jakbyś czegoś potrzebowała to postaram się pomóc.

Pozdrwiam
Witaj,
Jak dotychczas znalazlem na stronie "szukajwarchiwach" duzo moich przodkow i wszyscy pochodza z Radzionkowa. Najdalej udalo mi sie znalesc Stanislausa Bujatzek z zona Marianna zd. Grzyb. Ale bez date ur. Zgonu itd. Jest cos w twoim posiadaniu na ten temat?
Pozdrawiam
Klaus

ODPOWIEDZ

Wróć do „Mam wykaz”