Witam,
Czy ktos korzystal z uslug archiwum Majdanka ?
Wyslalam pismo 01/11/2011 by uzyskac informacje dotyczace dziadka ( potwierdzone telefonicznie) i do tej pory nie mam zadnej odpowiedzi. Jak dlugotrzeba czekac na ich odpowiedz?
Pozdrawiam,
Aleksandra
UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo
Archwum Majdanek
Moderator: Moderatorzy
-
AUTOR TEMATU - Posty: 49
- Podziękował/a: 4 razy
- Podziękowano: 1 raz
Archwum Majdanek
Aleksandra G.
woj krakowskie: Rusek, Wiencek, Żabicka, Glanowski(a), Dela, Kozinski(a), Rojek, Chaba
woj slaskie: Kukuła, Dorison, Schröfel, Täuber,Domogalla (Domogała), Kołodziej, Burek, Żydek
woj krakowskie: Rusek, Wiencek, Żabicka, Glanowski(a), Dela, Kozinski(a), Rojek, Chaba
woj slaskie: Kukuła, Dorison, Schröfel, Täuber,Domogalla (Domogała), Kołodziej, Burek, Żydek
-
- Podziękował/a: 151 razy
- Podziękowano: 28 razy
- Kontakt:
Re: Archwum Majdanek
Może wystarczy zadzwonić i dopytać ? 

Pozdrawiam Żaneta
Indeksuję Bejsce, Kazimierzę Wielką i Małą -pomogę odnaleźć przodków w tych parafiach
Szukam ślubu Andrzeja Otwinowskiego z Marianną Ekielman
mój blog http://korzenieprzodkow.blogspot.com/
Indeksuję Bejsce, Kazimierzę Wielką i Małą -pomogę odnaleźć przodków w tych parafiach
Szukam ślubu Andrzeja Otwinowskiego z Marianną Ekielman
mój blog http://korzenieprzodkow.blogspot.com/
-
- Podziękował/a: 20 razy
- Podziękowano: 29 razy
Re: Archwum Majdanek
Pisałem również. Był to wujek mojej mamy - brat babci. Na odpowiedź czekałem dosyć długo. Odpowiedź otrzymałem, chyba mailowo, nie pamiętam. Było to w 2009 r.
Jeżeli potwierdziłeś tel. tzn., że otrzymali zapytanie. Teraz tylko cierpliwie trzeba czekać.
Jeżeli potwierdziłeś tel. tzn., że otrzymali zapytanie. Teraz tylko cierpliwie trzeba czekać.
Krzysztof Bartosik
Szukam: Alama, Ludwiczak, Płomiński, Blada, Olejnik, Turlejski, Chmielewski.
Miejsowości: Kamieńsk, Barczkowice, Pytowice, Koźniewice, Kurzymąka, Piła Ruszczyńska, Gomunice, Kletnia, Świerczyńsko, Rozprza, Borszewice
Szukam: Alama, Ludwiczak, Płomiński, Blada, Olejnik, Turlejski, Chmielewski.
Miejsowości: Kamieńsk, Barczkowice, Pytowice, Koźniewice, Kurzymąka, Piła Ruszczyńska, Gomunice, Kletnia, Świerczyńsko, Rozprza, Borszewice