Może ktos z Forumowiczów wie jaka to parafia?
Stefan
UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo
ulica Wenecja 2 w Krakowie w 1897 roku
Moderator: Moderatorzy
Re: ulica Wenecja 2 w Krakowie w 1897 roku
http://kolegiata-anna.pl/aktualnosci/o-parafii aktualnie jest to Kolegiata św. Anny na ul. św. Anny w Krakowie. Pozostałe kościoły w najbliższym otoczeniu to klasztory. Z tego co wiem to Kolegiata zawsze miała dość szeroki okręg parafialny...
W razie jakby co to mieszkam rzut beretem od rynku
Pozdrawiam,
W razie jakby co to mieszkam rzut beretem od rynku

Pozdrawiam,
Pozdrawiam,
Julia Małachowska
Julia Małachowska
-
AUTOR TEMATU - Posty: 731
- Podziękował/a: 38 razy
- Podziękowano: 17 razy
Witam.A możesz pomóc?Chodzi mi o zgon Franciszka Florkiewicza zam.Wenecja 2 w 1897 roku .Nawet juz nie o zdjęcie aktu ale o rodziców o ile podano ich w akcie.Może będzie także z jakiej krakowskiej parafii pochodził bo urodził się w 1844 ale tekże nie wiem gdzie.
Stefan
Stefan
-
- Podziękował/a: 15 razy
- Podziękowano: 235 razy
- Kontakt:
Nie mój temat i właściwie nic to nie powinno mnie obchodzić, ale jakoś nie mogę zrozumieć dlaczego Stefanie prosisz Julię o przysługę skoro możesz sam to sprawdzić????
Przecież mieszkasz w Krakowie !!! Do AP na Siennej macie pewnie taką samą odległość. Do Kolegiaty pewnie także.
O co tu chodzi???
Przecież mieszkasz w Krakowie !!! Do AP na Siennej macie pewnie taką samą odległość. Do Kolegiaty pewnie także.
O co tu chodzi???