Witam serdecznie
Nie mam strony Genpolu i Genbazy. Czy jest jakiś problem techniczny. Może duży mróz ;-)
Pozdrawiam
Wojtek
UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo
Brak strony Genpol
Moderator: Moderatorzy
-
- Podziękował/a: 70 razy
- Podziękowano: 169 razy
Re: Brak strony Genpol
Dzien dobry,
Faktycznie, strona sie nie otwiera. To chwilowe. Tomek , ktory jest wlascicielem strony Genpol i tez Genbaza pewnie cos zmienia. Trzeba poczekac.
Pozdrowienia,
Bozenna
Faktycznie, strona sie nie otwiera. To chwilowe. Tomek , ktory jest wlascicielem strony Genpol i tez Genbaza pewnie cos zmienia. Trzeba poczekac.
Pozdrowienia,
Bozenna
"moja bieda" - Księgi metrykalne 4-ego Pułku Strzelców Pieszych 1820 -1832, Twierdza Zamość, kapelan Kajetan Strasz - gdzie ?
-
- Podziękował/a: 22 razy
- Podziękowano: 2 razy
Czy na Genpol i do Genbazy można się logować danymi z forgen ? Czy trzeba się zarejestrować od nowa ?
Pozdrawiam,
Ewa
Pozdrawiam,
Ewa
Pozdrawiam,
Ewa
Poszukuję nazwisk: Brack vel Brach, Czerkawski (Cyrkaski, Cerkaski), Kiełkiewicz, Nowakowski z Warszawy i Mazowsza
-
- Podziękował/a: 23 razy
- Podziękowano: 12 razy
Trzeba rejestrować się od nowa.
Pozdrawiam
Rafał
Mój "problem":
par. Błotnica - poszukiwane księgi sprzed 1808r. z powodu gniazda rodzinnego moich kilku gałęzi przodków
Ossów (obecnie Stary Osów)- może ktoś natknął się w innych parafiach?
Rafał
Mój "problem":
par. Błotnica - poszukiwane księgi sprzed 1808r. z powodu gniazda rodzinnego moich kilku gałęzi przodków
Ossów (obecnie Stary Osów)- może ktoś natknął się w innych parafiach?