Zapraszamy na marcowe spotkanie Towarzystwa Genealogicznego
Centralnej Polski, które odbędzie się zgodnie z tradycją, w ostatni
wtorek miesiąca w dn.25.03.2014r. o godz.18,w sali 408 Łódzkiego Domu Kultury.
Nasz kolega, Krzysztof Piesyk,zaprezentuje część drugą tematu "Przegląd bezpłatnych informatycznych
programów genealogicznych".
UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo
Towarzystwo Genealogiczne Centralnej Polski
Moderator: Moderatorzy
-
AUTOR TEMATU - Posty: 397
- Podziękował/a: 40 razy
- Podziękowano: 18 razy
- Kontakt:
-
- Podziękował/a: 52 razy
- Podziękowano: 7 razy
Re: Towarzystwo Genealogiczne Centralnej Polski
Witam Państwa !
Poszukuję informacji o rycerskim rodzie Karczowskich z Karczowa na Mazowszu. Jedyna dostępna informacja na temat tego rodu, jest w opracowaniu autorstwa Feliksa Kiryka: Miasta Małopolskie w Średniowieczu i Czasach Nowożytnych, Kraków 2013r. str. 553 i 582.
W znanych mi herbarzach nie znalazłem żadnej informacji na temat tego mazowieckiego rodu.
Pozdrawiam.
Stefan Łukasiewicz.
Poszukuję informacji o rycerskim rodzie Karczowskich z Karczowa na Mazowszu. Jedyna dostępna informacja na temat tego rodu, jest w opracowaniu autorstwa Feliksa Kiryka: Miasta Małopolskie w Średniowieczu i Czasach Nowożytnych, Kraków 2013r. str. 553 i 582.
W znanych mi herbarzach nie znalazłem żadnej informacji na temat tego mazowieckiego rodu.
Pozdrawiam.
Stefan Łukasiewicz.