Ja wymiękam.
A co Wy na ten temat sądzicie?
https://kwiatlotosu.wordpress.com/2011/ ... -przodkow/
UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo
Bert Hellinger
Moderator: Moderatorzy
-
- Podziękował/a: 73 razy
- Podziękowano: 46 razy
Re: Bert Hellinger
Ja wymięklam od razu. Ja moje drzewo okadzam, wietrze, glaszcze i tymczasem wystarcza! 

Grazyna Kozlowska
Szukam:Bielik, Kowalski/a, Kozera, Kozłowski/a, Łach, Paradowski/a, Stypal, Szafarski/a -Małopolska
Szukam:Bielik, Kowalski/a, Kozera, Kozłowski/a, Łach, Paradowski/a, Stypal, Szafarski/a -Małopolska
Tiiiiiiia....
Sposób Grażyny bardziej mi przypadł do gustu!
Kasia z Kierejewskich

Sposób Grażyny bardziej mi przypadł do gustu!
Kasia z Kierejewskich
ROZPACZLIWIE POSZUKUJĘ AKTÓW CHRZTU:
JAKUB WESOŁEK 1804, Wielkopolska
WALENTY KIEREJEWSKI 1779/84, Wielkopolska
JAKUB WESOŁEK 1804, Wielkopolska
WALENTY KIEREJEWSKI 1779/84, Wielkopolska
-
- Podziękował/a: 57 razy
- Podziękowano: 14 razy
Śmiechem, żartem... ale w katolicyzmie są tzw. "grzechy pokoleniowe", które mogą być dziedziczne, np. skłonności samobójcze, etc.
W psychologii jest też taka metoda, która na podstawie historii przodków pozwala zrozumieć teraźniejszą sytuację danego człowieka, niestety nie pamiętam, jak ta metoda się nazywa.
Pozdrowienia,
Magda

W psychologii jest też taka metoda, która na podstawie historii przodków pozwala zrozumieć teraźniejszą sytuację danego człowieka, niestety nie pamiętam, jak ta metoda się nazywa.
Pozdrowienia,
Magda