UWAGA: Od kwietnia 2018 roku Forgen.pl zawiesił swoją działalność. Na poniższej stronie znajduje się archiwum serwisu. Możliwość logowania i rejestracji nowych kont została zablokowana. W celu uzyskania porad genealogicznych zapraszamy na inne fora o tej tematyce: genealodzy.pl, Wielkopolskie Towarzystwo Genealogiczne Gniazdo

Nowa strona na Facebooku.Stare fotografie do identyfikacji

Pomoc w identyfikacji miejsc, zdarzeń, ludzi itp.

Moderator: Moderatorzy

AUTOR TEMATU
matrioshka83
Podziękował/a: 6 razy
Podziękowano: 2 razy

Nowa strona na Facebooku.Stare fotografie do identyfikacji

Post autor: matrioshka83 » śr paź 29, 2014 6:01 pm

Mam przyjemność zaprosić Państwa do nowej strony na facebooku którą założył mój kolega.Na tej stronie znajdziecie Państwo różne fotografie pochodzące z różnych miejsc Polski.Strona ma na celu ewentualną identyfikację osób ze zdjęć.Jak Państwo wiecie różni ludzie różnie podchodzą do spraw związanych z pamiątkami...jedni je zbierają a inni sprzedają na aukcjach lub co gorsza wyrzucają...a mój kolega takie fotografie kolekcjonuje i utworzył taką stronę na facebooku z myślą o tym że może znajdzie się kiedyś ktoś kto rozpozna osoby ze zdjęć.Nie wiem czy dobrze to wyjaśniłam,starałam się jak mogłam :) To nie jest żadna reklama,pomyślałam że będziecie Państwo zainteresowani więc zapraszam do odwiedzenia strony i mam głęboką nadzieję że może kiedyś ktoś z Państwa odnajdzie na którejś z fotografii "swojego" :)

https://www.facebook.com/pages/Kto-Jest ... 35?fref=ts
Jeśli link się nie będzie można przejść do strony z tego linka,podaję jej nazwę- Kto jest na FOTO?

Pozdrawiam serdecznie

Agnieszka
Agnieszka Nowak

ODPOWIEDZ

Wróć do „Miejsca, ludzie, wydarzenia...”